SMAKUJ
W RARYTASACH


Smakuj w rarytasach

PIZZA


WĘDZONY PSTRĄG23 PLN
sos / mozarella / pieczarki / wędzony pstrąg / ogórek konserwowy /
pomidor cherry / natka
TRZY SERY22 PLN
sos / mozarella / camembert / mozarella kulka / zioła
PARMEŃSKA24 PLN
sos / mozarella / szynka dojrzewająca / rukola / krem balsamiczny
SALAMI23 PLN
sos / mozarella / pikantne salami / pieczarki / szynka
SOSY1,50 PLN
ketchup, czosnkowy, pikantny

NASZA ZAŁOGA SŁUŻY POMOCĄ


MAŁGORZATA SZYPUŁKA
MAŁGORZATA
SZYPUŁKA
KIEROWNICTWO OBIEKTU

Małgorzata Szypułka to doświadczony menager. Kilkunastoosobowym zespołem Doliny Pstrąga zarządza od 6 lat. Troszczy się o restaurację, hotel i rancho. Dzięki niej goście mogą smakować wyjątkowego pstrąga i inne oryginalne dania – nadzwyczajne smakiem i sposobem serwowania.

MACIEJ ADAMUS
MACIEJ
ADAMUS
SZEF KUCHNI

Kucharz z doświadczeniem i polotem. Artysta w swojej dziedzinie. Otwarty na wszelkie kulinarne propozycje, swój talent rozwijał w kraju i za granicą. Pracował w wielu różnych restauracjach – od małych barów po te z prestiżowego katalogu Michelin. Propozycje w menu opiera na kulinarnych tradycjach regionu, jednakże w nowoczesnej odsłonie.

GALERIA


NEWSLETTER

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!

KONTAKT

Karczma & Hotel "DOLINA PSTRĄGA"
Machowa 7a
t: 14 627 00 28, 14 627 00 29
e-mail: karczma@dolinapstraga.pl

Zanim klikniesz „Przejdź do strony” lub zamkniesz to okno, prosimy o przeczytanie Polityki Prywatności.

Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz przekazujemy informacje o tzw. cookies i o przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych.

Klikając „Przejdź do strony” lub zamykając okno przez kliknięcie w znaczek X, zgadzasz się z naszym regulaminem Polityki Prywatności.

Polityka Prywatności