CO SŁYCHAĆ
W "DOLINIE PSTRĄGA"


CO SŁYCHAĆ W "DOLINIE PSTRĄGA"

Grzegorz Russak na dziczyźnie w Dolinie Pstrąga

W Karczmie Dolina Pstrąga gościł propagator kuchni myśliwskiej i staropolskiej Grzegorz Russak. Grzegorz Russak był wieloletnim dyrektorem Domu Polonii w Pułtusku, prezesem Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego. Obecnie jest profesorem uczelnianym i autorem wielu książek.

W spotkaniu uczestniczył prezes Taurusa Stanisław Jarosz, szef kuchni karczmy Janusz Flis oraz dyrektor marketingu firmy Taurus Fryderyk Kapinos.

Słynny w Polsce i za granicą znawca kuchni po zdegustowaniu smakołyków poleconych przez szefa kuchni, przedstawił swoje autorskie przepisy, które z całą pewnością zostaną wprowadzone do menu karczmy.

NEWSLETTER

Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami i wydarzeniami!

KONTAKT

Karczma & Hotel "DOLINA PSTRĄGA"
Machowa 7a
t: 14 627 00 28, 14 627 00 29
e-mail: karczma@dolinapstraga.pl

Zanim klikniesz „Przejdź do strony” lub zamkniesz to okno, prosimy o przeczytanie Polityki Prywatności.

Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez naszych partnerów biznesowych oraz przekazujemy informacje o tzw. cookies i o przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych.

Klikając „Przejdź do strony” lub zamykając okno przez kliknięcie w znaczek X, zgadzasz się z naszym regulaminem Polityki Prywatności.

Polityka Prywatności